perjantai 19. syyskuuta 2014

Kodin ja koulun yhteistyöpäivä lähestyy

Kodin ja koulun yhteistyöpäivää vietetään Kartanonkosken koulussa syyskuun viimeisenä lauantaina eli 27.9. Vanhempainyhdistys on osallistunut tapahtumaan vuosien varrella eri tavoin: on järjestetty tehtävärata oppilaille, näytetty kiusaamisen vastaisia videoita, organisoitu yläkoululaisille ammattiesittelyitä, pidetty kahvilaa ja myyty arpoja. Siinä sivussa on esitelty vanhempainyhdistyksen toimintaa kaikille kiinnostuneille ja tehty jäsenhankintaa.

Tänä vuonna vanhempainyhdistys ei järjestä yhteistyöpäivässä kahvilaa, vaan antaa luokille mahdollisuuden kartuttaa retkikassojaan. Sen sijaan järjestämme arpajaiset, joilla keräämme varoja koulun pihalle hankittavaan ulkopingispöytään (kuva alla) ja sisätiloihin hankittaviin leuanvetotankoihin. Toive näihin tuli koulun Liikkuva koulu -tiimiltä.
Arpajaispalkintoja keräämme lahjoituksena yrityksiltä ja vanhemmilta. Kaikenlaiset lahjoitukset ovat tervetulleita. Jos sinulta löytyy lahjoitettavaa, otathan yhteyttä 24.9. mennessä osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys@gmail.com.

Tervetuloa myös tapaamaan vanhempainyhdistyksen hallituksen jäseniä yhdistyksen ständille. Onko asioita, joihin vanhempainyhdistyksen tulisi mielestäsi ottaa kantaa, tai haluaisitko tulla mukaan toimintaamme.

Toimintaamme voit tukea myös liittymällä yhdistyksen jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksu on 10 euroa lukuvuodessa, ja sen voi maksaa pankkitilille tai käteisellä tapahtumissamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti