sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kodin ja koulun yhteistyöpäivä 27.9.

Kodin ja koulun yhteistyöpäivää vietettiin tänä vuonna melkein tavallisen koulupäivän merkeissä. Luokat ja opetusryhmät noudattivat keskiviikkopäivän lukujärjestystä, ja myös vanhemmilla oli mahdollisuus seurata tavallisia oppitunteja. Koululla olikin melkoinen vilske, kun koululaisten lisäksi paikalla oli paljon vanhempia ja pienempiä sisaruksia. Päivän aikana syntyi hienoja kohtaamisia ja mukavia koko perheen kokemuksia.

Tavallisesta koulupäivästä poiketen koulun ala-aulassa ja ruokalassa oli ylimääräistä ohjelmaa. Kuusi luokkaa järjesti kukin oman kahvilansa, jolla luokat kartuttivat retkirahastojaan.



Vanhempainyhdistys järjesti puolestaan arpajaiset, joilla kerättiin varoja pingispöydän hankintaan. Oppilaat suorastaan jonottivat päästäkseen pyöräyttämään onnenpyörän viisaria. Arpajaiset tuottivat yhteensä yli 900 euroa, ja toivoaksemme pystymme toteuttamaan pingispöytähankinnan vielä tämän syksyn aikana.



 Arpajaispalkintoja lahjoittivat sekä koululaisten vanhemmat että seuraavat yritykset: Yoga Nordic Vantaa, Valintatalo, Gymi Vantaanportti, Ecocare, Pohjavirta, YIT, Helsingin Sanomat, Flamingo, Huimala, Otava, Saintex, Boulderkeskus Konala, Forsman Tee, Lyreco, Sinelli, Eckerö Line, WSOY, Reima Outlet, Plantagen, Vallila Outlet, Citymarket Jumbo, Kauneuskulma Säihke (Tikkurila), Expert ASA Oy, Flamingo Spa, SMC Pneumatics Finland Oy, Oy Stentor Ab, Scandinavian Outdoor ja Terapiapiste / Fysioterapeutti Kati Pöyskö. Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille ja tietysti myös arpoja ostaneille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti