tiistai 12. toukokuuta 2015

Toukokuun tunnelmia

Toukokuussa tahti tuntuu koulussa vaan kiihtyvän - vai johtuuko tunne vain lähestyvän kesäloman odotuksesta?

Vanhempainyhdistyksellä on toukokuussa useita perinteeksi muodostuneita tapahtumia. Viime viikolla olimme järjestämässä kahvitusta 1.-2.-luokkalaisten äitienpäiväjuhlassa. Apuna meillä oli reippaita tukioppilaita.Tällä viikolla järjestimme koulun henkilökunnalle kahvitarjoilun kiitokseksi upeasta työstä lastemme ja nuortemme opettajina ja kasvattajina. Tämä kahvitus oli ensimmäinen laatuaan, opettajia on muistettu aiempina vuosina muilla tavoin.

Ensi viikolla ti 19.5. on vuorossa vanhempainyhdistyksen perinteinen kevättapahtuma eli fillarihulinat. Toivomme hyvää säätä ja runsasta osallistujamäärää. Tapahtuma on avoin kaikille alueen asukkaille ja lapsille on mehutarjoilu, joten lämpimästi tervetuloa!

Kevätjuhlassa jaetaan tänäkin vuonna vanhempainyhdistyksen Kiva kaveri -stipendit, joilla haluamme edistää yhteisöllisyyttä ja hyvää luokkahenkeä. Lisäksi yhdeksänsille luokille lahjoitamme äidinkielen stipendit yhdelle oppilaalle luokaltaan. Stipendien ja luokkaretkiavustusten jakaminen ei olisi mahdollista ilman jäsenmaksutuloja ja tapahtumatuottoja. Kiitokset kaikille jäsenillemme ja tapahtumiin osallistuneet!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti