sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Koko kylän puurojuhla su 29.11.

Kartanonkosken koulun vanhempainyhdistys järjestää alueen perinteisen puurojuhlan sunnuntaina 29.11. klo 10- noin 14 Kartanonkosken koululla. Aiempina vuosina tämän tilaisuus on järjestetty Pointissa, ja se on koonnut alueen asukkaita mukavasti yhteen.

Tilaisuus järjestetään Aviapoliksen aluetoimikunnan tuella ja mukana on lisäksi alueen järjestöjä esittelemässä toimintaansa ja järjestämässä ohjelmaa. Lisäksi yksityishenkilöillä, järjestöillä ja koululuokilla on mahdollisuus varata myyntipöytä ja tehdä varainhankintaa. Puurojuhlassa on maksuton puurotarjoilu, lapsille askartelua ja muuta ohjelmaa, jouluista musiikkia ja myös joulupukki vierailee. Kartsin vanhempainyhdistys koordinoi järjestelyjä ja pitää kahvilaa.

Tilaisuudessa avataan "Aviapoliksen piparkakkukylä"-näyttely; katso tarkemmat tiedot alta.


Aviapoliksen piparkakkukylä
Kutsumme alueen asukkaat, järjestöt, koululuokat, päiväkotiryhmät ja muut yhteisöt tekemään oman Aviapolis-henkisen piparkakkutalon tai muu rakennelman. Piparkakkurakennelma voi kuvata esimerkiksi alueen rakennusta tai harrastustoimintaa alueella. Piparkakkutalot kootaan Kartanonkosken koululle näyttelyksi. Näyttely avataan puurojuhlan yhteydessä su 29.11. ja samalla alkaa yleisöäänestys. Yleisön suosikkitalon rakentajat palkitaan pienellä palkinnolla ja kunniakirjalla. Kaikkien piparkakkutalojen rakentajien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Valmiit rakennelmat tulee tuoda Kartanonkosken koululle viimeistään pe 27.11. Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys@gmail.com.

Haluaako yhdistyksesi tulla esittelemään toimintaansa tai järjestää ohjelmaa?
Ilmoittaudu mahdollisimman pian osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys ät gmail.com. Seuraava suunnittelukokous on tiistaina 10.11. klo 18 alkaen Kartanonkosken koulun ruokalassa. Tervetuloa paikalle!

Oletko kiinnostunut myyntipöydästä itsellesi tai yhteisöllesi?
Myyntipöydän hinta on 10 euroa (paitsi Kartanonkosken koulun luokille maksuton). Ilmoittaudu mahdollisimman pian osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys ät gmail.com ja kerro viestissä yhteystietojen lisäksi, mitä aiot myydä.

Tulisitko vanhempainyhdistykselle järjestelyavuksi?
Haluaisitko leipoa pellillisen mokkapaloja tai jotain muuta kahvilaan tai tulla puoleksi tunniksi myyjäksi? Kahvilan tuotoilla teemme koululle lahjoituksia (tänä syksynä oppilaiden ja koulun toivelistalla ovat olleet erityisesti välituntivälineet, jotka kuluvat käytössä ja joita siksi tarvitaan jatkuvasti uusia) tai järjestämme oppilaille mukavaa toimintaa. Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys ät gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti